Rodi

Verrekijker-demodag bij Foto Coenstad

Een goede verrekijker is een duurzaam product, waar iemand vele jaren plezier aan beleeft. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Tijdens een vakantietrip, een mooie wandel- of fietstocht, op het water of in de bergen, is een verrekijker onmisbaar. Zaterdag 10 juni demonstreert een verrekijkerdeskundige tussen 10.00 en 17.00 uur een assortiment verrekijkers bij Foto Coenstad aan de Gedempte Turfhaven 38 in Hoorn.


Tevens zet hij een aantal spotting en telescopen, met enorme vergotingsfactoren, uit. Deze enthousiaste ervaringsdeskundige luistert naar de persoonlijke wensen van de klant en geeft een vrijblijvend advies. Deze dag gaat speciale aandacht uit naar de nieuwe lijnen van de merken Konus en Vortex. De vriendelijk geprijsde Konus-verrekijkers en spottingscopen vallen op door hun lage gewicht. Maar het meest verrast zullen klanten zijn over de hoogwaardige en zeer betaalbare Vortex-verrekijkers, met zelfs een levenslange garantie. Foto Coenstad is al tientallen jaren de kijkerspecialist van West-Friesland, met het grootste assortiment. Met betaalbare verrekijkers vanaf 25 euro, in diverse vergrotingen en maten, zit een goede keuze er altijd bij. De medewerkers van Foto Coenstad nemen de tijd voor een goed advies en de juiste keuze.
Het is bijna Vaderdag! De verrekijker-demodag is het uitgelezen moment om een mooie verrekijker voor vader uit te zoeken. Natuurlijk zijn ook dames van harte welkom om te collectie te bekijken. Like Foto Coenstad op Facebook (facebook.com/fotocoenstad) en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op foto- en videogebied.

Artikel geplaatst op zondag 04 juni 2017 - 06:00