Rodi

Klein en Design: producten voor in en om het huis
Paul Roozendaal opent naast webshop winkel in hartje Hoorn

Paul Roozendaal opende 12 mei de deuren van zijn winkel aan de Nieuwstraat in Hoorn. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Het winkelrondje van Hoorn is een nieuwe zaak rijker: Klein en Design aan de Nieuwstraat 51. Eigenaar Paul Roozendaal opende 12 mei de deuren. In juli 2015 startte hij al met een webwinkel (www.kleinendesign.nl), maar nu kunnen klanten dus ook terecht in deze winkel én showroom. "Ik merkte dat veel klanten hier behoefte aan hadden", legt Paul uit. "Vandaar deze stap."


Veel mensen kennen Paul van het BNN-programma Spuiten & Slikken, waarin hij werd gevolgd bij het afkicken van zijn alcohol-, speed- en cokeverslaving. Ook publiceerde hij een boek over zijn bijzondere levensverhaal: 'Uit de goot'. Inmiddels heeft Paul zijn leven helemaal opgepakt. De opening van zijn winkel betekent weer een mooie, nieuwe stap in zijn leven.
In de winkel kunnen klanten allerlei producten en artikelen vinden voor in en om het huis. Van eetkamerstoelen tot herdersmesjes en van pedaalemmers tot reistassen en koffers. "Ik heb altijd een laaggeprijsd wisselend aanbod", vertelt Paul enthousiast. "Doordat ik grote partijen opkoop, kan ik de artikelen in de winkel tegen heel gunstige prijzen verkopen. Een groot voordeel voor de klant. Het handige van deze fysieke winkel is dat mensen de stoelen nu zelf kunnen uitproberen; iets wat ik bij de webwinkel miste. Alle stoelen zijn bovendien direct mee te nemen of op een gewenste dag te leveren. Dat geldt overigens ook voor onze andere artikelen."
Nieuwsgierig geworden? Kom langs aan de Nieuwsteeg 51 in Hoorn (tussen Chikado en de outdoorwinkel De Trek). Telefoon: 0229-508831 of 06-52860818. Een bezoekje brengen aan de webwinkel kan natuurlijk ook: www.kleinendesign.nl.

Artikel geplaatst op zondag 11 juni 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer