Rodi

Live in Hoorn: Doe Maar en meer

HOORN - Doe Maar sluit Live in Hoorn zaterdag 1 juli af met een reeks aan oude en nieuwe hits. Voor het zover is, kan het Noord-Hollandse publiek volop genieten van nóg een flink aantal muzikale hoogtepunten, waaronder Gers Pardoel, Q-Music, Diva’s of Dance en Kenny B. Een breed programma, waarbij iedere muziekliefhebber volop aan zijn of haar trekken komt.


'Ik neem je mee-hee-hee-hee'. Een onweerstaanbare meezinger, de bekendste hit van Gers (eigenlijk Gerwin) Pardoel. In korte tijd veroverde de Brabander heel muziekminnend Nederland, met hits als 'Bagagedrager', 'Nergens zonder jou', 'Louise' en 'Zijn' als muzikale hoogtepunten. Natuurlijk mag deze avond zijn directe lijntje naar Doe Maar niet ontbreken: 'Liever dan lief'.

Q-Music Foute Uur

'Y.M.C.A.', 'No-no-no Limit', 'Una paloma blanca'. Dikke hits die vaak in de categorie ‘fout’ vallen. Nummers waarvan je liever niet hardop zegt dat je ze leuk vindt, maar waarbij je gewoon niet stil kan blijven zitten. Q-Music maakt werk van die ‘foute’ nummers. Een uur lang schaamteloos meebrullen, de handjes in de lucht. Fout was nog nooit zo goed.

Diva’s of Dance

Neem een stel knappe dames met een stem als een klok, zet daar een stevige housebeat onder en voilá: het recept voor een hele stapel hits in de jaren negentig. 2 Unlimited, T-Spoon, 2 Brothers on the 4th Floor: bekende namen met een flinke stapel gouden platen aan de muur. Op 1 juli doen Anita Doth, Linda Estelle en Ingrid Simons deze gouden jaren nog eens dunnetjes over met hits als 'No Limit', 'Sex on the beach' en 'Dreams'.
Kenny B

Opeens was hij daar: een rijzige gestalte met lange dreadlocks, een glimlach van hier tot Tokio en een onweerstaanbare, warme stem. Kenny B. 'Parijs' betekende zijn grote doorbraak en sindsdien is de sympathieke zanger niet meer van de Nederlandse podia weg te denken. Met zijn altijd zomerse, op reggae en Surinaamse ritmes gebaseerde repertoire, wist Kenny B moeiteloos de harten van vele duizenden nuchtere Nederlanders te veroveren.

Artikel geplaatst op zondag 25 juni 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer