Rodi

Holiday met EP

(Afbeelding aangeleverd)

REGIO - Zon, zee, strand én een overheerlijk muziekje; het ideale vakantiegevoel! Daarom krijgen klanten bij EP:Beerepoot nu, bij aanschaf van geselecteerde producten, een bluetooth speaker of draadloze hoofdtelefoon van Bose cadeau met een waarde die op kan lopen tot maar liefst 379 euro. Zo begint de vakantie pas écht goed!


De dagen zijn lekker lang en het zonnetje doet goed zijn werk. De meeste vakantieplannen zijn inmiddels gemaakt. En natuurlijk nemen mensen hun eigen muziek mee op reis. Daarom ontvangen klanten bij geselecteerde producten, afhankelijk van de aankoop, een bluetooth speaker of draadloze hoofdtelefoon cadeau. Bijvoorbeeld de SoundLink Color II speaker; deze steelt de show dankzij zijn vier zomerse kleuren en past in elke strandtas. De SoundLink Revolve speaker levert grote prestaties en 360°-geluid. Dankzij de indrukwekkende accuduur is hij ideaal om mee te nemen. Of zet de QuietComfort 35 draadloze hoofdtelefoon op en hoor alleen wat je wilt horen, dankzij de unieke noise cancelling-techniek. Maximaal genieten dus tijdens de trip richting de vakantiebestemming!
De actie is geldig bij heel veel producten, dus kom snel langs in een van de EP:Beerepoot-winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof, Schagen of Volendam. Of bekijk de digitale folder op www.epbeerepoot.nl. Uiteraard staan in de winkels de producten én cadeaus-demonstratie klaar. EP:Beerepoot wenst iedereen alvast een fijne vakantie toe!

Artikel geplaatst op dinsdag 20 juni 2017 - 15:14Reacties (0)


Reageer