Rodi

Win één van de laatste kaarten van Live in Hoorn
Doe Maar en Marco Borsato geven feest der herkenning

Doe Maar is één van de hoofdacts tijdens Live in Hoorn. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Bijna 14.000 mensen bezoeken in het weekend van vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli het Pelmolenpad voor Live in Hoorn. Met topacts als Marco Borsato en Doe Maar, plus alle andere spraakmakende artiesten, wordt deze editie weer een enorm succes. Speciaal voor de lezers van deze krant heeft de organisatie een paar kaarten beschikbaar gesteld.


Live in Hoorn is een feest der herkenning. Dit jaar passeren talloze oude en nieuwe hits de revue, in een mooie mix van gevestigde namen en aanstormend talent. Die veelzijdigheid is het geheim van dit evenement. Een ideale gelegenheid voor moeders om hun dochters mee te nemen en vaders hun zoons. Live in Hoorn is een muziekfeest voor het hele gezin.

Doe Maar en Marco Borsato

De fans van Marco Borsato, O’G3NE, Kraantje Pappie en Ali B genieten op vrijdag 30 juni. De zaterdag wordt een feestje in het groen en roze, wanneer Doe Maar het hoogtepunt vormt van de avond, voorafgegaan door onder meer Gers Pardoel, Diva’s of Dance en Kenny B.
Dagticket en passe-partout

Zo’n mooi feest, wie wil daar niet bij zijn. Een kaartje voor één van de avonden kost 34,75 euro, een passe-partout voor beide avonden 65 euro. Bestellen kan via liveinhoorn.nl of kopen bij de vestigingen van Primera.
Win kaarten voor Live in Hoorn

Voor de lezers van deze krant heeft de organisatie een mooie actie: stuur vóór woensdag 28 juni een e-mailtje met naam, adres en woonplaats naar lezersactie@liveinhoorn.nl en gebruik als onderwerp Actie! Onder alle inzenders worden op 29 juni de kaarten verloot. Wie kaarten gewonnen heeft, ontvangt dezelfde dag nog een reactie.

Artikel geplaatst op woensdag 21 juni 2017 - 14:26



Reacties (3)


Mirjam van Bunningen 11 maanden geleden

Actie

ingrid croese 11 maanden geleden

Jan doustraat 25 1689xk zwaag

ingrid croese 11 maanden geleden

Jan doustraat 25 1689xk zwaag

Reageer