Rodi

Easyslim.nu Hoorn bestaat één jaar

Lisette Huisman viert het eenjarig bestaan van Easyslim.nu samen met haar klanten. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - Easyslim.nu Hoorn bestaat deze maand één jaar. "Het is een cliché, maar waar blijft de tijd?', zegt Lisette Huisman. "Regelmatig denk ik terug aan hoe het allemaal begon. Ik heb het geluk met lieve familie en begripvolle vrienden om me heen. Zij hebben mij in alles gesteund en zonder hen was het niet gelukt!"


Easyslim.nu is inmiddels een begrip geworden. "Veel mensen weten dat wij meer zijn dan alleen een afslankstudio. Daar ligt onze kracht. Iedereen is welkom; we houden het graag zo laagdrempelig mogelijk. Een gezellige, ontspannen sfeer waar iedereen zich op z'n gemak voelt en natuurlijk goede resultaten behaalt. Ik doe mijn werk met liefde en heel veel plezier." Lisette is blij, enthousiast en trots op het feit dat het afgelopen jaar zo goed is gegaan. "Maar vooral ben ik heel dankbaar, dat ik de kans en het vertrouwen heb gekregen om een eigen studio te beginnen. Ik ben Karin en Jaap erg dankbaar voor hun vertrouwen, de kans, de steun en het support. Anders had ik nooit mijn eigen studio gehad. Wat een geluk!"
Het eenjarig bestaan viert Lisette graag met haar klanten. Zij kunnen daarom nu een proefbehandeling met intake boeken voor 39 euro (normaal kost dit 59 euro). Deze actie is de hele maand juli geldig. Lisette en Frederike staan klaar in de salon, die te vinden is aan de Factorij 33 in Zwaag. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Artikel geplaatst op zondag 02 juli 2017 - 06:00

Foto's