Rodi

TOREN Tuin Event

TOREN is een nieuw woonconcept dat op de drempel van het stadscentrum van Hoorn verrijst, met een woontoren van ruim 55 meter hoog en een appartementencomplex van zes lagen. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Iedereen kent de uitdrukking 'locatie, locatie, locatie', om aan te geven wat de meest belangrijke factoren zijn bij de aankoop van een woning. De locatie moet perfect zijn! Het liefst vlakbij OV-knooppunten en een gezellig stadshart met alle voorzieningen in de buurt. En wat is het lastig wanneer een project nog gebouwd moet worden, om het nieuwe huis op een nog lege plek voor te stellen. Zaterdag 22 juli komt project TOREN tot leven. Van 10.00 tot 14.00 uur wordt een TOREN Tuin Event georganiseerd op de locatie aan de Maelsonstraat.


Hier kan iedereen zien waar de nieuwe appartementen komen, maar ook waar het ziekenhuis, de weg en de winkels zijn. Door sfeerbeelden op doek weergegeven kunnen bezoekers op locatie de sfeer proeven, voelen en beleven van zowel wonen als buitenleven. Neem plaats op de loungeset en ervaar de woonomgeving. Kijk voor informatie over TOREN Hoorn op www.wonen-hoorn.nl.
TOREN is een nieuw woonconcept dat op de drempel van het stadscentrum van Hoorn verrijst, met een woontoren van ruim 55 meter hoog en een appartementencomplex van zes lagen. TOREN staat midden in het leven, met de stad aan haar voeten en biedt lichte, ruime appartementen. Met een stap buiten de deur treffen bewoners leuke winkels, terrassen, theaters, musea, restaurants, haventjes en zelfs een stadsstrand in het historische centrum van Hoorn. En het station en het ziekenhuis liggen om de hoek.

Artikel geplaatst op zondag 16 juli 2017 - 06:00