Rodi

Wederom grootse samenwerking Rabobank en Speeldag NL

De langste survivalbaan van Nederland komt naar Speeldag NL. (Foto: aangeleverd)

HOORN - De langste survivalbaan van Nederland komt naar Speeldag NL in Hoorn. Na een succesvolle samenwerking tijdens de achtste editie in 2016, slaan Rabobank West-Friesland en Speeldag NL ook dit jaar weer de handen ineen voor een bijzondere primeur op 17 september.


In 2016 werkten de Rabobank en Speeldag NL voor het eerst samen. Hierbij stond de komst van het grootste springkussen van Europa centraal. De gehele Noorderveemarkt werd in beslag genomen door het springkussen met de toepasselijke naam 'The Big Mama'. Tegelijkertijd konden hier meer dan driehonderd kinderen op springen.
In navolging van dit succes zijn de Rabobank en Speeldag NL op zoek gegaan naar een spectaculaire opvolger voor 'The Big Mama'. Deze is gevonden in de langste survivalbaan van Nederland. Tijdens de Speeldag NL, zondag 17 september, neemt deze baan de gehele Noorderveemarkt in beslag. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen kinderen zich uitleven op de baan die ruim 180 meter lang is.
Naast de langste survivalbaan komt ook het Rabobank handelsspel weer terug. Hierbij worden kinderen uitgedaagd om met één gouden Speeldag NL-munt te starten en met minimaal 25 munten te eindigen. Dat is mogelijk door te handelen in de verschillende producten die te verkrijgen zijn bij de handelsposten op het parcours. Kijk voor meer informatie over de langste survivalbaan, het Rabobank handelsspel en alle andere informatie over de Speeldag NL op de website www.speeldag.nl of op de Facebook-pagina van Speeldag NL.

Artikel geplaatst op donderdag 20 juli 2017 - 09:51

Foto's
Reacties (0)


Reageer