Rodi

ATS opleidingen introduceert nieuwe opleidingen

REGIO - Voor ATS opleidingen was het afgelopen cursusjaar zeer succesvol. Ruim vijfhonderd cursisten vonden hun weg naar het opleidingsinstituut. Het grootste gedeelte volgde de opleidingen sportmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage en oosterse filosofie en massage. Ook de cupping massage-cursus en de triggerpointmassage liepen erg goed. Aankomend cursusjaar heeft ATS opleidingen weer nieuwe pijlen op haar boog.


ATS start in september op de nieuwe leslocatie in Leeuwarden met de opleidingen ontspanningsmassage en voetreflexmassage. Ook nieuwe cursussen staan weer op de planning. Komend cursusjaar wordt gestart met de cursus hypnotherapie, MBO anatomie / fysiologie, fasciatherapie. ATS opleidingen is trots op alle cursisten van afgelopen jaar. Er zijn zeer hoge slagingspercentages behaald op de examens en de gemiddelde kwaliteit van de afgeleverde masseurs was top. Voor aankomend cursusjaar komen al weer vele inschrijvingen binnen en het docententeam van ATS opleidingen staat te popelen om de nieuwe cursisten te ontmoeten.
Ook geïnteresseerd in massage, het menselijk lichaam, oosterse filosofie of sportmassage? Kom dan langs op de open dagen op vrijdag 8 september van 19.00 tot 21.00 uur op de Vennewaard 201 in Alkmaar, zaterdag 9 september van 14.00 tot 16.00 uur op de James Wattstraat 4 in Leeuwarden of zondag 10 september van 11.00 tot 14.00 uur op de Factorij 32 in Zwaag. Er zijn extra groepen geopend vanwege de vele inschrijvingen; er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Meer informatie of een persoonlijk advies? Bekijk de website www.atsopleidingen.nl of stuur een mail naar info@atsopleidingen.nl.

Artikel geplaatst op zondag 27 augustus 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer