Rodi

Nieuw in Hoorn: My-LifeSlim

Susan Huffman start in het pand van Beauty Concept met My-LifeSlim. (Foto: Vincent de Vries/RM)

HOORN - De Hoornse Susan Huffman gaat haar droom achterna. Vrijdag 1 september start zij als gewichtsconsulente haar eigen bedrijfje: My-LifeSlim. "Een landelijk concept waar ik volledig achter sta", vertelt Susan enthousiast. "Dit concept heeft niets met maaltijdvervangers te maken, maar met het aanpassen van het voedingsschema en een totale lifestyle-verandering. Pas dan ontstaat een blijvend resultaat." My-LifeSlim vestigt zich in het pand van Beauty Concept aan Ramen 36 in Hoorn.


Susan werkte jarenlang in de financiële wereld, maar had altijd al interesse in de voedingssector. Ze deed zelfs al eens een gewichtsconsulentcursus. "Die interesse werd versterkt toen ik door gezondheidsproblemen op mijn voeding ging letten en merkte dat er ook echt resultaat ontstond: ik heb bijvoorbeeld veel minder medicijnen nodig dan voorheen. Maar ook na mijn bevalling - toen ik 25 kilo was aangekomen en die weer wilde kwijtraken - verdiepte ik me in het maken van gezonde keuzes. Dit jaar dacht ik: waarom ga ik niet gewoon doen wat ik écht wil? Toen ik ook nog op My-LifeSlim stuitte en daar meteen een goed gevoel over had, was de keuze voor een eigen bedrijf snel gemaakt. Dit past bij me!"
My-LifeSlim biedt maatwerk: een persoonlijk dieet dat Susan naar ieders behoefte samenstelt. "Met drie gewone maaltijden en twee tot drie tussendoortjes is het dieet gericht op het maken van gezonde keuzes. Het fijne is dat alles in de supermarkt is te vinden en dat niet apart voor het gezin gekookt hoeft te worden. Verder worden passende supplementen van Nederlandse fabricaat aan het dieet toegevoegd. Met eventueel een vetblokker om moeilijke situaties door te komen." Klanten komen elke week bij Susan langs. "Als het gewenste gewicht is bereikt, bouwen we in drie weken langzaam de supplementen af en worden de maaltijden verzwaard. Op die manier ontstaat er geen jojo-effect. En om een vinger aan de pols te houden, bieden we een controleabonnement aan." Susan vestigt zich bij Beauty Concept: acht bedrijfjes die zich richten op schoonheid. "Ik ben erg blij met de locatie; bovendien is het leuk om evengoed 'collega's' om je heen te hebben. Ik heb ontzettend veel zin om te starten. Het is ook spannend natuurlijk, maar ik geloof erin!"
De officiële opening vindt vrijdag 1 september plaats dus vanaf dan is Susan beschikbaar voor afspraken. Profiteer dan meteen van de openingsactie: de eerste maand vijftig procent korting op het intakegesprek. Meer informatie: www.mylifeslim.com. Vragen? Neem dan contact op via 06-40121794 of susanhuffman@mylifeslim.com.

Artikel geplaatst op zondag 27 augustus 2017 - 15:22Reacties (0)


Reageer