Rodi

Geniet van ongekend scherp zicht met Varilux

Geniet zonder compromis van alle afstanden binnen handbereik. (Foto: aangeleverd)

HOORN / ENKHUIZEN - Oogwereld Hoorn aan het Kleine Noord 9 in Hoorn en Oogwereld Van der Klei aan de Westerstraat 41 in Enkhuizen werken met innovatieve producten, zoals Varilux-brillenglazen van Essilor. Sinds de lancering van het eerste Varilux brillenglas - een glas voor zowel veraf als dichtbij - nu bijna zestig jaar geleden, is men continu bezig met het doorontwikkelen van het multifocale glasdesign. Met de introductie van de nieuwe Varilux X-series worden reuzenstappen vooruit gemaakt. Met dit type glas wordt namelijk elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waargenomen. Geniet van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf.


Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken; swypen op de smartphone en tegelijkertijd naar de tablet kijken of appen. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaal drager. Op basis van dit nieuwe kijkgedrag zijn Varilux X-series ontwikkeld. Geniet zonder compromis van alle afstanden binnen handbereik! Zoeken naar het juiste doorkijkpunt in het glas is niet meer nodig. En ook onnodige hoofdbewegingen maken zijn verleden tijd.
Oogwereld vindt de kwaliteit van de producten erg belangrijk. Elk Varilux-brillenglas dat op de markt wordt gebracht is getest en goedgekeurd door brildragers. Kom bij Oogwereld langs voor een vrijblijvend advies over het juiste Varilux-brillenglas. Ogen zijn uniek en verdienen alleen de beste kijkoplossingen! Klanten ontvangen tot en met zaterdag 16 september 150 euro korting op dit nieuwe innovatieve glas.
Oogwereld Van der Klei, Westerstraat 41 in Enkhuizen. Telefoon: 0228-312002. Oogwereld Hoorn, Kleine Noord 9 in Hoorn. Telefoon: 0229-27108. Meer informatie: www.oogwereld.nl.

Artikel geplaatst op zondag 10 september 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer