Rodi

Zie, voel en proef de herfstsferen bij DOWIZO
Uniek buiten-event op stapel in Obdam

Dorien Kips is klaar voor de herfst. (Foto: Vincent de Vries/RM)

OBDAM - "Ik ben al helemaal in de herfstsferen", glundert Dorien Kips in haar oergezellige winkel die al zes jaar luistert naar de naam DOWIZO mode. "Maar dat kan ook niet anders als je de herfst- en wintercollectie ziet die we aan de rekken hebben hangen!"


En Dorien zou Dorien niet zijn als deze collectie niet op haar eigen wijze zou tonen aan haar (grote en trouwe) klantenkring. "Ik kan het natuurlijk niet laten, dus ik heb een hartstikke leuk event bedacht." Nippend aan haar thee, met een gezellig chocolaatje ernaast, vervolgt ze enthousiast: "Aan de overkant van onze winkel gaan we een heel leuk plekje in de tuin inrichten waar we op 30 september tweemaal onze nieuwe collectie aan het publiek laten zien. Iedereen is om 17.00 óf om 19.00 uur van harte welkom om de herfst te zien, te proeven en te ruiken!"

Cosy moments

Dorien organiseert dit unieke herfst-event samen met haar medewerksters Fenny en Tanja en ook zocht ze een samenwerking met woonwinkel ’t is van Sis (antiek, brocante, kado’s en curiosa) en interieurstyliste Boukje Groustra van Gewoon Boukje. "Samen gaan we voor een cosy herfstsfeer. Denk aan pompoenen, een heerlijk haardvuur en een glas mooie rode wijn. Zie je het al voor je?", lacht Dorien. "Met deze elementen in gedachten tonen we een collectie waarin we deze herfst en winter veel blauwen en groenen zien. Accentkleuren hierbij zijn oker en nude. Verder zijn er de lekkere vestjassen met sjaals, de stoere boots, en een aantal goede denimmerken waaronder Zhrill met echt te gekke spijkerbroekjes. En natuurlijk mogen we de dierenprints niet vergeten, echt helemaal top. Uiteraard wordt alles gepresenteerd met de nodige accessoires waaronder alle handmade leerartikelen. Nou ja, eigenlijk alles in de stijl van Dorien!"
Herfsthapjes
Naast medewerking van moeder en dochter van respectievelijk 't is van Sis en Gewoon Boukje doet ook slager Daan Ruijter een duit in het zakje. "Daan zorgt tijdens het event tweemaal voor heerlijke herfsthapjes. We laten onze bezoekers de herfst letterlijk proeven. Wij hebben er zin in en gokken wederom op mooi weer. Tuurlijk is het een gok om zo'n event eind september in de openlucht te organiseren. Maar.. ik moet zeggen: tot nu toe hebben we steeds mazzel gehad. We gaan er dus weer voor! En mocht het gaan regenen, dan heb ik nog wel iets achter de hand", besluit Dorien die niet voor niets jarenlange ervaring in het organiseren van events met zich meedraagt.
Kaarten voor 30 september zijn à tien euro per stuk verkrijgbaar in de winkel. Zie ook: www.dowizo.nl

Artikel geplaatst op maandag 04 september 2017 - 09:22Reacties (0)


Reageer