Rodi

Virtuele Whiskyreis Glenfiddich in Schouwburg Het Park

Ontdek aan de hand van de verschillende smaken, kleuren en geuren de mystiek van Schotland en de drank waarmee het land wereldberoemd is geworden. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Na een zomerstop is Virtuele Whiskyreis Glenfiddich terug. Voor zowel de whiskykenner als de beginnende whiskyliefhebber organiseert de meest bekende distilleerderij van Schotland, Glenfiddich, zaterdag 16 september een unieke whiskyervaring in Schouwburg Het Park in Hoorn.


Tijdens een virtuele rondleiding door de Glenfiddich-distilleerderij neemt whisky-ambassadeur Tony van Rooijen liefhebbers van de Schotse lekkernij mee op reis langs prachtige beelden en persoonlijke verhalen. Ontdek aan de hand van de verschillende smaken, kleuren en geuren de mystiek van Schotland en de drank waarmee het land wereldberoemd is geworden. Voor een moment waant het publiek zich niet in Hoorn, maar in Schotland.
Deze virtuele whiskyreis begint om 20.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Kaarten kosten 22,50 euro per persoon, inclusief unieke tastingbox. Minimale leeftijd is achttien jaar. Meer informatie: www.virtuelewhiskyreis.nl en www.hetpark.nl.

Artikel geplaatst op zondag 10 september 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer