Rodi

Alles is Liefde-dag in Hoorn

De hemelwiegje is zacht, warm en vertederend. (Foto: aangeleverd)

HOORN - De Alles is Liefde-dag, georganiseerd door Charon Uitvaartbegeleiding in Hoorn, vindt zondag 24 september plaats in het Foreestenhuis aan het Grote Oost 43 in Hoorn. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom.

De Alles is Liefde-dag is een dag over liefde en troost, veel mooie mensen met mooie producten, verbinding en verwondering. De Alles is Liefde-dag is een dag over liefde, omdat juist rondom sterven en afscheid nemen heel veel liefde is. Denk aan de hemelwieg (een liefdevolle en warme omhulling voor levenloos te vroeg geboren kindjes) en uitleg over wateropbaring.
Verder is het een mooie, liefdevolle dag met licht en warmte en troost, verwondering, ontmoetingen, zang, een hartenlabyrinth, namen zingen (bezoekers kunnen de naam van een dierbare die overleden is laten klinken), handgemaakte producten, engelen contact, stenen, een kaarsje aansteken bij de foto van een geliefde, bloemsemremedies, massage, koffie, thee, lekkers en nog veel meer.
De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.allesisliefdedaghoorn.nl. E-mail: info@charonhoorn.nl. Bellen kan ook: 06-45244451 (Natalie).

Artikel geplaatst op zondag 17 september 2017 - 06:00