Rodi

EP:Beerepoot presenteert Service

Klanten krijgen de service van EP:Beerepoot. (Foto: aangeleverd)

REGIO - EP:Beerepoot onderscheidt zich naar eigen zeggen in service: professionele medewerkers die de klanten graag voorzien van een eerlijk aankoopadvies, een uitgedacht assortiment dat voor elke situatie en elk budget een passende oplossing biedt en de vertrouwde gezichten op de werkvloer. Maar ook een servicecentrum waar klanten terecht kunnen met hun vragen. En mocht er onverhoopt een storing optreden in de aankoop, dan staan de ervaren monteurs binnen no-time op de stoep.


Om klanten (weer) kennis te laten maken met deze service, ontvangen zij nu tijdelijk, naast de standaard hoge kwaliteit-service, ook nog eens totaal vijf jaar extra service op heel veel producten. De voordelen? De aankoop wordt kosteloos gerepareerd bij een eventuele storing en de klant betaalt zelfs geen materiaal-, loon- of voorrijkosten. Eventuele reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd door de eigen erkende en gecertificeerde monteurs. Of een kosteloze vervanging indien het apparaat onherstelbaar defect blijkt te zijn. En dit alles natuurlijk zonder eigen risico! Zo genieten klanten onbezorgd van hun aankoop en dat vijf jaar lang. Dit cadeau kan oplopen tot wel 199 euro.
Kennismaken met de service van EP:Beerepoot? Loop gerust eens binnen. Er is altijd een vestiging in de buurt; ook dat is service. Vanaf nu zeggen ze dan ook: klanten krijgen de service van EP:Beerepoot!

Artikel geplaatst op zondag 17 september 2017 - 06:00