Rodi

Uitdaging XL realiseert dromen van verenigingen

REGIO - Dit najaar zet de Westfriese Uitdaging zich opnieuw in voor een Uitdaging XL-project. Verenigingen die een droom hebben, kunnen deze kenbaar maken bij de Westfriese Uitdaging. Wie weet kan met de hulp van lokale ondernemers de droom gerealiseerd worden.


Alle maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk, actief in West-Friesland, mogen zich melden. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de organisatie zelf ook actief meehelpt bij het verwezenlijken van de droom. We nemen het project niet volledig uit handen, samen bereiken we meer.
Voor Uitdaging XL wordt gezocht naar een grote klus. Met gesloten beurs en tegen gereduceerde tarieven zorgt de Westfriese Uitdaging ervoor dat een droom werkelijkheid wordt. Uit alle inzendingen kiest de matchgroep van de Westfriese Uitdaging één droom uit die met behulp van de organisatie zelf en het netwerk van betrokken ondernemers gerealiseerd wordt. Organisaties die hulp kunnen gebruiken bij een grote klus of behoefte hebben aan spullen, materialen, handjes en kennis, kunnen zich nu aanmelden via http://westfrieseuitdaging.nl/vraag-aanbod/aanvraag-indienen/ .

Artikel geplaatst op zondag 24 september 2017 - 06:00