Rodi

Huidtherapeut heeft aandacht voor lijf én welzijn

Van 7 tot en met 14 oktober is de Week van de Huidtherapie. Veel huidtherapeuten houden zaterdag 7 oktober open dag. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Huidproblemen; vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Acne, ongewenste haargroei, couperose, pigmentafwijkingen, oedemen, littekens, et cetera. Voorbeelden van huidproblemen waar iemand behoorlijk last van kan hebben en het welzijn kan beïnvloeden. De huidtherapeut weet raad!


De huidtherapeut is als hbo-paramedicus opgeleid om deze huidaandoeningen te behandelen. Vanaf het eerste bezoek wordt de huid serieus genomen. De huidtherapeut onderzoekt de huid en stelt samen met de klant een behandelplan op. Daarnaast geeft zij de juiste adviezen voor thuisverzorging. Iedereen is van harte welkom voor advies. Bij de huidtherapeut kunnen klanten rekenen op een vakkundige behandeling en oprechte aandacht voor de kwaliteit van leven. Huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerd (Beroepen In de Gezondheidszorg). Hiermee worden de behandelingen (deels) vergoed. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden.
De Week van de Huidtherapie is dit jaar van 7 tot en met 14 oktober. Zaterdag 7 oktober staat bij veel huidtherapeuten van 10.00 tot 13.00 uur de deur open en wordt er informatie gegeven over diverse huidaandoeningen en de mogelijke behandelingen. Raadpleeg de advertentie in deze krant voor deelname en een huidtherapeut in de buurt.

Artikel geplaatst op zondag 01 oktober 2017 - 06:00