Rodi

We Rent Music: voor een compleet aangekleed feest

HOORN - Wout Verburg en Edwin Verbeek van We Rent Music zijn al jaren hobbymatig bezig met muziek. De twee maken niet alleen zelf muziek, maar verzorgen ook verjaardagen, feesten en partijen. Sinds kort verhuren Wout en Edwin nu ook professionele apparatuur en dj’s. “Daar beleven we heel veel plezier aan. Onze hobby is nu letterlijk ons werk geworden”, aldus Edwin.


“Wij verzorgen feesten voor twintig tot vijfhonderd personen. Hiervoor hebben we de PA-speaker set van HK-Audio, een Pioneer DJ set / mengtafel, DJ booth, een compleet DMX-gestuurde verlichtingset, met onder andere zes movingheads, laser, spots, flashlichts, rookmachine en sneeuwmachine. Ook beschikken we over al het randgebeuren, zoals aankleding, statafels met luxe hoezen en speciale verlichting voor in de gehele ruimte (ook DMX-gestuurd ). Samen met een van onze partners kunnen we ook de catering regelen; van VIP-arrangementen, tenten en buitenpodiums tot borrelhapjes en dranken.” Afhankelijk van de feestlocatie en het aantal gasten doet We Rent Music een voorstel qua mogelijkheden. “Bijna alles is mogelijk. Zo kunnen mensen ervoor kiezen om alleen speakers met een mengpaneel te huren, waarop zij zelf een laptop of telefoon kunnen aansluiten. Maar ook voor het huren van een Pioneer-set, compleet met professionele dj, kunnen mensen bij ons aankloppen.”
Benieuwd naar de mogelijkheden van We Rent Music? Kom langs in de showroom aan de Atoomweg 2 in Hoorn. Telefoon: 0229-801970.

Artikel geplaatst op zondag 01 oktober 2017 - 06:00