Rodi

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat verrast Kinderkledingbank

Bianca Hofmeijer van Kinderkledingbank Hoorn mocht uit handen van Rita Feld (eigenaar Uitvaartcentrum Johannes Poststraat) en Marit Doodeman (medewerkster uitvaartcentrum) een cheque in ontvangst nemen. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Blij en verrast was Bianca Hofmeijer van Kinderkledingbank Hoorn toen zij uit handen van Rita Feld, eigenaar van Uitvaartcentrum Johannes Poststraat, en Marit Doodeman, medewerkster van het uitvaartcentrum, een cheque in ontvangst mocht nemen op de Oude Veiling in Zwaag.


Uitvaartcentrum Johannes Poststraat houdt jaarlijks een herinneringsavond, voor nabestaanden van overledenen. Van deze avond wordt een opname gemaakt op dvd, die door de bezoekers gekocht kan worden. De opbrengst hiervan gaat volledig naar het goede doel. Daarbij staan de werknemers van het uitvaartcentrum hun salaris voor die avond eveneens af voor het goede doel. Tezamen zorgt dat voor een aanzienlijke som, die door Rita Feld ook nog wordt aangevuld tot een mooi rond bedrag.
Dat Uitvaartcentrum Johannes Poststraat met de Kinderkledingbank een goede bestemming heeft gevonden staat buiten kijf. Momenteel staat het ledenbestand van Kinderkledingbank Hoorn op 3500 kinderen en met het sinterklaasfeest in aantocht is dit een fantastisch doel! Met deze schenking worden 120 gezinnen verrast met cadeautjes.

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 06:00