Rodi

'Alleen maar blije gezichten'
Kinderen BSO JimpyPlay beleven middagje sneeuwpret

(Foto's: aangeleverd)

HOORN - Skicentrum Hoorn kreeg zaterdag 21 oktober bezoek van zo'n 65 kinderen van BSO JimpyPlay uit Hoogwoud én hun ouders, broertjes en zusjes. De hele middag genoten de bezoekertjes - tussen de vier en twaalf jaar - van winterse sferen. "En dat leverde alleen maar blije gezichten op", vertelt Vincent Vriend, eigenaar van het skicentrum. "Zowel bij de kinderen als bij de ouders."


Alle kinderen van de BSO mochten twintig minuten skiën. "Voor velen was het de eerste keer", vertelt Vincent. "Ieder kind kon het op zijn of haar eigen niveau uitproberen. En dat ging prima!" Naast het skiën konden de kinderen nog veel meer activiteiten doen. "Zo stond er een rendierrodeo, waarop je zo lang mogelijk moest proberen te blijven zitten. Verder konden de kinderen wakvissen, sneeuwpopworstelen en sneeuwballen gooien. Dat vonden ze natuurlijk geweldig! En van suikerklontjes mochten ze zelf iglo's bouwen. Van 14.00 tot 18.00 uur hebben alle kinderen zich uitstekend vermaakt."

Herhaling

De BSO bood dit winterse feest gratis aan de kinderen aan. "Een heel mooi initiatief", vindt Vincent. "Alles was heel goed georganiseerd. Wat mij betreft een mooi evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is! Bij deze wil ik graag van de gelegenheid gebruikmaken om Inter-form Zonwering te bedanken voor de beschikbaar gestelde ruimte en Jos Bouwhuis voor de parkeerplaatsen die de bezoekers konden gebruiken. Fijn dat dit zo geregeld kon worden."
Skicentrum Hoorn is te vinden aan de Scheldeweg 2a in Hoorn. Telefoon: 0229-266400. Meer informatie: www.skicentrum-hoorn.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 26 oktober 2017 - 15:57

Foto's