Rodi

Geniet van elk detail in het leven

Met de introductie van de nieuwe Varilux X-series maakt Oogwereld een reuzenstap vooruit. (Foto: aangeleverd)

HOORN / ENKHUIZEN - Oogwereld Hoorn in Hoorn en Oogwereld Van der Klei in Enkhuizen werkt met innovatieve producten, zoals Varilux-brillenglazen van Essilor. Met de introductie van de nieuwe Varilux X-series maakt Oogwereld nu een reuzenstap vooruit! Met dit type glas kun je namelijk elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waarnemen. Geniet van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf.


De eindejaars-sale loopt tot en met 30 december 2017. Profiteer uit een ruime collectie monturen voor vaste lage prijzen. Er zijn monturen van honderd euro, vijftig euro en zelfs gratis monturen (de klant betaalt dan alleen de glazen). Tevens biedt Oogwereld designer monturen aan met kortingen die oplopen tot wel vijftig procent.
Bij aanschaf van een tweede bril kan het voordeel nog meer oplopen. Alleen in de sale-periode geldt: koopt een klant twee complete brillen tegelijk, dan is de tweede complete bril voor de halve prijs. Medewerkers van Oogwereld informeren in de winkel graag wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn.
In 2017 nog recht op een brilvergoeding van de zorgverzekeraar? Dan kan het, afhankelijk van het zorgverzekeringspakket, zijn dat een nieuwe bril bijna of helemaal niets kost! Oogwereld berekent graag het voordeel in de winkel. Kijk ook op www.oogwereld.nl en raadpleeg de zorgvergoedingchecker.
Oogwereld Hoorn, Kleine Noord 9, Hoorn. Telefoon: 0229-271081.
Oogwereld Van der Klei, Westerstraat 41, Enkhuizen. Telefoon: 0228-312002.
Meer informatie: www.oogwereld.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 02 december 2017 - 16:41