Rodi

Nieuw in West-Friesland: Vintage 74 voor mode en accessoires

Wie een kijkje komt nemen bij Vintage 74, krijgt het idee een woonkamer uit de jaren 70 binnen te stappen. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - PartyCom Kledingverhuur in Zwaag opent zaterdag 9 december een aparte vintagewinkel op de bovenverdieping van het bedrijf. Een nieuw concept waar volgens eigenaresse Daniëlle de Groot-Wolters veel vraag naar is. "Naast de verhuur van kostuums voor een diversiteit aan feesten merkten we op dat we steeds vaker vraag kregen naar vintagekleding voor dagelijks gebruik. Echte liefhebbers die in hun modekeuze sterk de hang naar kleding uit de jaren 50, 60, 70 of 80 hebben."


"In de grote steden zie je dan ook steeds meer vintagewinkels ontstaan, maar hier in West-Friesland zijn wij in dat gat gestapt", gaat Daniëlle verder. "We onderscheiden ons sterk van de traditionele Second Hand-winkels, doordat bij ons alles echt origineel en authentiek is." Wie een kijkje komt nemen bij Vintage 74, krijgt het idee een woonkamer uit de jaren 70 binnen te stappen. De inrichting bestaat uit retro-behang, oude meubels en woonaccessoires. Voor de liefhebbers allemaal te koop voor een leuke prijs. Maar de nadruk ligt natuurlijk op de verkoop van kleding en modeaccessoires. Vintage en retro-kleding uit de jaren 50, 60 en 70. Maar ook kleding uit de jaren 80 en 90 hangt hier in de rekken. Voor dames zijn er onder andere Afghaanse jassen, dresses, tops, blouses, petticoats en bolero’s. Maar ook suède gilets, leren jassen, colberts en wollen truien voor de heren. En accessoires als laarzen, schoenen en sjaals. Zelfs voor vintage-stoffen kunnen liefhebbers hier terecht. Wekelijks krijgt het bedrijf nieuwe kleding binnen. Er wordt eigenhandig geselecteerd waardoor alleen de meest unieke kleding in de winkel terechtkomt.
Op dit moment worden nog de laatste puntjes op de i gezet, maar liefhebbers zijn uiteraard al van harte welkom. Zaterdag 9 december om 10.00 uur is de officiële opening. Die dag kunnen klanten rekenen op twintig procent korting op alle kleding. Vintage 74 is te vinden aan De Marowijne 39 (naast Noppes) in Zwaag. Telefoon: 0229-261410. Meer informatie: www.vintage74.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 02 december 2017 - 09:59