Rodi

Tandtechnisch Specialistisch Centrum Hoorn
Complete en persoonlijke tandzorg onder één historisch dak

Het team van Tandtechnisch Specialistisch Centrum Hoorn. "Bij ons is de patiënt echt in goede handen." (Foto: Vincent de Vries/RM)

HOORN - Het is deze maand precies één jaar geleden dat tandarts-endodontologe Mireille Soffner de stap nam om haar bestaande verwijspraktijk Tandheelkundig Specialistisch Centrum Hoorn uit te breiden met de overname van tandartspraktijk Huisman. "Het was mijn wens om naast mijn specialisaties complete en persoonlijke tandheelkunde aan te kunnen bieden. Dat is gelukt!", straalt Soffner. "Daarnaast is onder ons prachtige historische dak ook een tandtechnisch laboratorium gevestigd zodat we zeer efficiënt kunnen werken."


Het team van TSC bestaat naast Mireille Soffner uit nog drie tandartsen, praktijkmanager Helma Koel, drie enthousiaste assistentes en een vast gezicht achter de balie. Deze maand start ook tandarts-implantoloog en arts Johan Göbel in de praktijk. Naast verwijspraktijk voor endodontologie en aangezichtspijn voert TSC kleine chirurgische ingrepen uit en fungeert de praktijk ook als verwijspraktijk voor implantologie. Bovendien mag de nauwe samenwerking met de afdeling kaakchirurgie van het AMC niet ongenoemd blijven. "Ik ben trots op wat wij binnen een jaar hebben gerealiseerd. Iedereen uit ons team heeft de zorg voor de patiënt voorop staan, is professioneel kundig en enthousiast. Bij ons is de patiënt echt in goede handen", aldus Soffner.


Tandtechniek in huis

Op de verdieping boven TSC is één van de locaties van Team Tanden gevestigd. "Wij zitten letterlijk bovenop het werk", vult André Hofmann, kroon- en brugwerkspecialist aan. "Dankzij de informele sfeer en de prettige korte communicatielijnen kunnen wij een toegevoegde waarde bieden aan TSC. Indien gewenst bepalen wij direct kleur aan de stoel of voorzien wij in aanvullend tandtechnisch advies. Patiënten die uitneembare protheses dragen ervaren onze aanwezigheid in hetzelfde pand als bijzonder prettig. Tandprotheticus Frank Latour kan ter plekke bijspringen tijdens een passessie of noodzakelijke aanpassingen en reparaties aan de prothese direct uitvoeren. Als het enigszins mogelijk is, kan de patiënt er gewoon op wachten." Naast de samenwerking met TSC bedient het onafhankelijk tandtechnisch laboratorium tandartsen in heel Noord-Holland.
Tandheelkundig Specialistisch Centrum Hoorn heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten. Loop vrijblijvend binnen voor informatie of een kennismakingsgesprek. Telefonisch inschrijven of aanmelden via de website is ook mogelijk. Kijk op www.tsc-hoorn.nl voor meer informatie. Informatie over Team Tanden is te vinden op www.durftelachen.com.

Artikel geplaatst op vrijdag 08 december 2017 - 13:12