Rodi

Kerstevent TOREN

Kom tijdens het Kerstevent alles te weten over het woonproject TOREN in Hoorn. (Foto: aangeleverd)

HOORN / WOGNUM - De gezellige feestdagen staan weer voor de deur! Zo ook bij het woonproject TOREN. Donderdag 28 december kunnen belangstellenden tijdens het Kerstevent het woonproject TOREN zien, voelen en proeven in het Scholtens Gebouw in Wognum. Het atrium is in kerstsfeer omgetoverd, met kerstbomen en kerstaccessoires. Bezoekers worden verwelkomd met glühwein, warme chocolademelk en wat lekkers.


TOREN is een nieuw woonconcept dat op de drempel van het stadscentrum van Hoorn verrijst, met een woontoren van ruim 55 meter hoog en een appartementencomplex van 5 verdiepingen. Tijdens het Kerstevent staan in Wognum medewerkers klaar om uitleg te geven over het project. En natuurlijk is van alles over de verschillende type appartementen te bekijken. Bezoekers kunnen door de keuken en badkamer wandelen en zich laten inspireren door prachtige interieurs, ontworpen door de interieurstylistes van het Huis van Middenmeer. Er is een prachtige animatiefilm gemaakt van het wonen in de woontoren. Van het aankomen rijden in de parkeergarage tot het genieten van het uitzicht vanaf het balkon. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het inkijkje in de ruime keuze aan appartementen. De medewerkers en de drie betrokken makelaars Hoekstra en van Eck, Jaspers van Diepen en De Stijl staan klaar om de verschillende typen toe te lichten. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een vervolgafspraak te maken met één van de makelaars.
Het Kerstevent is 28 december van 10.00 tot 12.00 uur in het Scholtens Gebouw aan de Geert Scholtenslaan 10 in Wognum. Meer informatie over TOREN: www.wonen-hoorn.nl.

Artikel geplaatst op zondag 17 december 2017 - 06:00