Rodi

Nog meer winnaars bij EP:Beerepoot

(Foto: aangeleverd)

REGIO - Klanten maken bij EP:Beerepoot elke maand kans op een achtdaagse all-inclusive vliegvakantie voor twee personen naar Ibiza. Het enige wat zij hiervoor moeten doen, is hun aankoop registeren op de speciale actiewebsite. Een kleine moeite, maar dat het kan leiden tot iets heel moois weet Nico de Lange uit Zwaagdijk nu ook!


In juni stuurde EP:Beerepoot Bart en Ilse uit Zwaag al op reis. Zij hebben een super vakantie gehad. Ook Nico heeft een mooie reis in het vooruitzicht. Hij mag zijn koffers pakken voor een all-inclusive verblijf in het prachtige Marble Stella Maris-hotel op Ibiza. “Nederland is prachtig, als je de juiste plekjes weet. Maar deze prijs is fantastisch”, vertelt Nico, die samen met zijn vrouw de prijs in ontvangst nam. Ook verraste EP:Beerepoot Arjan Smit met een complete Grill Guru Kamado BBQ t.w.v. 399 euro. Tijdens de Najaarsbeurs liet hij zijn actiekaartje achter, waarna hij door grillmaster Danny Hovenstad uit de te winnen Kamado BBQ werd getrokken. EP:Beerepoot wenst de winnaars veel plezier met hun prijs.
Ook kans maken op deze unieke vliegvakantie? Heel december maken klanten nog kans! Dus kom sfeervol shoppen in één van de vestigingen en wie weet start 2018 op het zonnige strand van Ibiza. Er zijn in december diverse extra koopmomenten, dus houd de website in de gaten: www.epbeerepoot.nl.

Artikel geplaatst op zondag 17 december 2017 - 06:00