Rodi

Hottentot Schilderwerken: allround, betrouwbaar en bekwaam

Hottentot Schilderwerken aan het werk bij het voormalige burgerweeshuis in Hoorn, een rijksmonumentaal pand. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - Jarenlang - om precies te zijn sinds 1926 - was Hottentot Schilderwerken gevestigd in Oosthuizen. Vorig jaar verhuisde het familiebedrijf naar De Corantijn in Zwaag. "Een prima locatie", aldus eigenaar Maarten Hottentot. "En we doen nog steeds waar we goed in zijn: grote én kleine klussen uitvoeren voor particulieren, bedrijven, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, verenigingen van eigenaren en overheden."


Of het nu gaat om een monumentaal pand, bedrijfspand of een 'gewone' rijtjeswoning, Hottentot Schilderwerken is voor elke klus in te schakelen. Het allround schilderbedrijf is naast schilderwerk ook een betrouwbare partner voor wandafwerking, spuitwerk, houtrotreparaties, kleur- of verftechnisch advies, herstel of vervangen van kozijnen, verguld- en decoratiewerk en beglazing- en glas-in-lood-herstel. Het familiebedrijf heeft jarenlang ervaring in de schilderbranche en maakt gebruik van de nieuwste producten en technieken en uiterst bekwaam personeel. "We gaan altijd voor het allerbeste resultaat. Als mensen blij en tevreden zijn na een klus, geeft me dat een goed gevoel. Het maakt mijn werk zo leuk. Ik ben nog geen dag met tegenzin naar m'n werk gegaan. En dat al 46 jaar!"
Op dit moment is Hottentot Schilderwerken hét adres voor wie op zoek is naar een betrouwbare winterschilder, voor alle schilderklussen in huis. Hottentot biedt zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers 35 euro korting per man per dagdeel aan. Vraag vrijblijvend een offerte en kleuradvies aan! Eind maart start het buitenschilderseizoen weer. Ook dan staat Hottentot Schilderwerken natuurlijk klaar om grote en kleine klussen aan te pakken.
Het adres van Hottentot Schilderwerken is De Corantijn 97E in Zwaag. Telefoon: 06-53403011 (Maarten Hottentot) of 06-57807380 (Viola Breg). E-mail: info@hottentotschilders.nl. Like de Facebookpagina van Hottentot Schilderwerken: www.facebook.com/schildersbedrijf.hottentot . Op deze pagina zijn ook diverse voorbeelden van klussen en projecten te vinden die Hottentot heeft uitgevoerd.

Artikel geplaatst op zondag 17 december 2017 - 12:18