Rodi

'Grootste collectie Connected-boxen van de regio'
Bijzondere jaarwisseling met vuurwerk van Moped Brommershop

Trots laat Lodewijk Vermeer een deel van de uitgebreide vuurwerkcollectie in de winkel zien. (Foto: Vincent de Vries/RM)

ZWAAG - Moped Brommershop is er weer helemaal klaar voor: de jaarlijkse vuurwerkverkoop. De winkel aan de Oude Veiling in Zwaag is onlangs omgetoverd tot heuse vuurwerkshop waar klanten het uitgebreide vuurwerkassortiment kunnen bewonderen. "Wij hebben sowieso de grootste collectie Connected-boxen van de regio", laat eigenaar Lodewijk Vermeer trots weten. "Deze boxen zijn dit jaar enorm populair."


De Connected-boxen zijn volgens Lodewijk dé toekomst. "Je hoeft zo'n doos maar één keer aan te steken en dan krijg je een complete vuurwerkshow met prachtige effecten te zien. Wie een onvergetelijke avond wil beleven, moet zéker zo'n box aanschaffen. Bij ons hebben klanten keuze uit bijna zeventig verschillende exemplaren. Voor iedere portemonnee zit er wel iets bij." Goed om te weten: Moped verkoopt uitsluitend professioneel kwaliteitsvuurwerk dat aan alle Europese veiligheidseisen voldoet.

Hoge kortingen

Sinds dit jaar heeft het vuurwerkpaleis van Moped een andere vuurwerkleverancier. "En dat heeft voor onze klanten alleen maar voordelen", legt Lodewijk uit. "We komen met extreme stuntprijzen met kortingen die oplopen tot wel 75 procent. Daarnaast zijn er zeer aantrekkelijke combideals waarbij we gratis vuurwerk weggeven." Bekijk het allemaal in de online webshop óf kom langs in de winkel.
Online vuurwerk bestellen gaat heel gemakkelijk op www.hoornvuurwerk.nl. Bestellen kan tot en met 27 december en het vuurwerk kan op één van de verkoopdagen worden opgehaald in de winkel. "Van elk soort vuurwerk kan je op de website een filmpje bekijken, zodat je precies weet wat je koopt. Wat je ziet is wat je krijgt!" Natuurlijk zijn bij Moped ook veiligheidsartikelen, zoals een veiligheidsbril, verkrijgbaar.
Maak iets bijzonders van de jaarwisseling en kies het allermooiste vuurwerk bij Moped uit. Het adres is Oude Veiling 51 in Zwaag. De verkoopdagen zijn dit jaar donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december. Zondag 31 december wordt in heel Nederland geen vuurwerk verkocht. De verkooptijden zijn 28 en 29 december van 8.00 tot 21.00 uur en 30 december van 8.00 tot de voorraad strekt. "Wij verkopen tot het laatste uur knap vuurwerk. Niemand grijpt bij ons mis. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten!" Door de inzet van vele verkopers worden de wachttijden tot een minimum beperkt. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Artikel geplaatst op zondag 24 december 2017 - 09:09