Rodi

Oud & Nieuw-feest in Schouwburg Het Park

Kans maken op gratis tickets? Stuur een mailtje naar redactie.wfr@rodi.nl .

HOORN - Wie 31 december het nieuwe jaar op grootse wijze wil vieren, kan in dat in stijl doen tijdens 'I Love NYE!', het Oud & Nieuw-feest dat in Schouwburg Het Park in Hoorn georganiseerd wordt. Op het podium staan bekende dj’s als Dave Roelvink, Lady Bee en GLOWINTHEDARK. De dresscode van de avond luidt 'sexy chique'.


Liefhebbers van urban, house en eclectic worden verwend met twee podia, waar van 22.00 tot 05.00 uur gedanst kan worden. Een van de headliners is Dave Roelvink, die niet alleen op tv de harten van de dames steelt, maar ook achter de draaitafels. Dave heeft de eer om af te tellen naar 2018 en het nieuwe jaar in te luiden. Daarna is het de beurt aan Lady Bee, die na een succesvolle carrière als MC nu furore maakt als dj. De heren van GLOWINTHEDARK touren momenteel door China, maar komen speciaal voor 'I Love NYE!' even terug naar Hoorn, waar ze al vaker hebben gedraaid op de mainstage van Outdoor Stereo Festival. Verder prijken ook de namen van Rob Lee, Hasse de Moor en JAO op de poster, dus het wordt een avond bomvol energie en de grootste hits!
Er geldt deze avond een dresscode, want oud en nieuw is natuurlijk een speciale gelegenheid. Het thema is 'sexy chique', dus dress to impress! De minimale leeftijd voor 'I Love NYE!' is achttien jaar en tickets kosten 25 euro (ex fee). Deze zijn online verkrijgbaar op www.outdoorstereo.nl. Check de Facebookpagina voor verder informatie.
West-Friesland en Groene Hart op Zondag mogen zes maal twee tickets weggeven voor 'I Love NYE!', zondag 31 december in Schouwburg het Park. Stuur een mailtje met naam, adres, woonplaats en telefoonnummer naar redactie.wfr@rodi.nl en laat weten waarom jij die tickets zou moeten winnen. Doe dit uiterlijk dinsdag 26 december. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Artikel geplaatst op zondag 24 december 2017 - 06:00