Rodi

Uitverkoop bij EP:Beerepoot

EP:Beerepoot pakt groots uit tijdens de uitverkoop met kortingen tot vijftig procent. (Foto: aangeleverd)

REGIO - De uitverkoop bij EP:Beerepoot is begonnen! Kom langs en profiteer van extreem hoge kortingen tot maar liefst vijftig procent. Wees er snel bij, want het op-is-op-principe wordt gehanteerd.


EP:Beerepoot pakt groots uit tijdens de uitverkoop. Er wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteren klanten van. Op onder andere wasmachines, (OLED)televisies, geluidssystemen, stofzuigers en keukenapparatuur gelden spectaculaire kortingen. Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die klanten van EP:Beerepoot gewend zijn. Kom dus gezellig shoppen bij een van de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Bovenkarspel of Wervershoof.
EP:Beerepoot is al bijna vijftig jaar hét adres in de regio voor een compleet assortiment elektronica, dat volledig bestaat uit producten van gerenommeerde merken. In de moderne winkels, waar bezoekers altijd gratis kunnen parkeren, is een volledig assortiment beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparaten en persoonlijke verzorging te vinden. Een greep uit de aanbiedingen staat in de folder op www.epbeerepoot.nl. Of kom langs in de winkel! De koffie en ervaren adviseurs staan klaar.

Artikel geplaatst op zaterdag 30 december 2017 - 06:00