Rodi

Allergievrij door TRM

De Total Reset Techniek is een pijnloze en veilige therapie waarbij allergieën worden geëlimineerd. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - Allergie is een sterk groeiende ziekte in onze westerse samenleving waar de reguliere geneeskunde geen goed antwoord op heeft. Gelukkig is er de Total Reset Methode (TRM) die verrassende resultaten laat zien. En niet alleen met betrekking tot allergieën waar men zich bewust van is. Vele disbalansen in het lichaam die gezondheidsproblemen veroorzaken en waar iemand niet vanaf lijkt te komen, zijn vaak een gevolg van een 'allergie'.


Het immuunsysteem is bedoeld om ziekmakende stoffen buiten het lichaam te houden of eruit te werken. Een allergie is overreactie van het immuunsysteem op een stof die op zich helemaal niet schadelijk hoeft te zijn. Neem als voorbeeld huisstofmijt. Daar hoort een mens tegen te kunnen, we zijn erdoor omringt. Het hoort in onze omgeving al miljoenen jaren thuis. Het zou hetzelfde zijn als dat een vis niet tegen iets kan wat in het water leeft. Zo is het ook met dieren, pollen, melk, enz. Als het immuunsysteem overreageert op dit soort stoffen, kan dat voor behoorlijke gezondheidsproblemen zorgen (vermoeid, hoesten, eczeem, ontstekingen, ziekte van Crohn, etc.), terwijl de oorzaak onbekend is.
De Total Reset Methode (een uitdieping van de NAET-methode) zoekt met behulp van kinesiologietesten uit met welke stof het immuunsysteem een probleem heeft en weet vervolgens dit immuunsysteem te resetten, waardoor het weer ‘normaal’ met deze stof weet om te gaan. Het gebruik van zalven of middelen is niet nodig.
Meer weten over de Total Reset Methode? Neem gerust contact op met therapeut Henk Nijenhuis van ZangFu balancing in Zwaag, 06-10273224, of raadpleeg de websites www.zangfu.nl of www.totalresetmethode.nl.

Artikel geplaatst op zondag 04 februari 2018 - 06:00