Rodi

Vijf nieuwe bedrijfswagens voor Veldhuis Zonwering

Rechts één van de nieuwe bedrijfswagens, links de volledig gerestaureerde Volkswagen T2 Doka, een van de allereerste bedrijfswagens van Veldhuis. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - Veldhuis Zonwering Rolluiken B.V. - al meer dan honderd jaar een familiebedrijf - heeft onlangs vijf nieuwe bedrijfswagens (Opel-bussen) aan het wagenpark toegevoegd. Vier zilverkleurige Opel-bussen zijn geleverd door garage De Waag in Zwaag. Daarnaast is er een oranje Volkswagen T2 Doka bij gekomen die volledig in nieuwstaat is gerestaureerd door Klassiek VW Centrum Schagerbrug. "Ons bedrijf groeit nog steeds, dus uitbreiding van het wagenpark is nodig", legt directeur / eigenaar John Slijkerman uit. "De Volkswagen heeft jaren stilgestaan en was er heel beroerd aan toe. Omdat deze auto voor ons emotionele waarde heeft, hebben wij deze geheel laten restaureren. De auto verkeert nu in nieuwstaat. Het is nu de auto geworden zoals een van de eerste bedrijfsauto die Veldhuis ooit aanschafte. De Volkswagen is door oud-directeur Nico Slijkerman onthuld op de kerstborrel en komt in de showroom in Zwaag te staan als reclameobject."
Naast de hoofdvestiging in Zwaag (Factorij 43), heeft Veldhuis ook vestigingen in Purmerend (Cantekoogweg 21) en Heerhugowaard (H.P. Berlageweg 10).

Artikel geplaatst op zondag 04 februari 2018 - 06:00