Rodi

Momotica opent deuren in Zwaag

Eigenaar Menno Bliek: "Technologie speelt een steeds grotere rol in ons leven. Domotica is daar een wezenlijk onderdeel van." (Foto: Rodi Media/AdH)

ZWAAG - De feestelijke opening van Momotica - een zaak gericht op zowel de zakelijke als particuliere markt en leverancier van domotica, huisautomatisering - vindt zondag 4 februari plaats. Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom om de nieuwe winkel aan de Oude Veiling 2b in Zwaag te bewonderen. Daarnaast worden diverse producten gedemonstreerd en is er vermaak voor de kinderen.


"Het is een feit dat technologie een steeds grotere rol speelt in ons leven. Domotica is daar een wezenlijk onderdeel van", legt oprichter en eigenaar Menno Bliek (31) uit. "Door middel van apparatuur kun je bijvoorbeeld je lampen aandoen via je smartphone, op afstand bekijken wie er voor de deur staat, de temperatuur regelen, en dat alles terwijl je niet eens thuis bent of heerlijk op de bank zit. Ook kan domotica worden toegepast op vele manieren bij het beveiligen van een huis of eigendommen. Buiten het gemak is het ook nog eens een enorm veilige techniek die steeds vaker wordt toegepast."
In 2014 startte Menno zijn webshop. "Ik heb zelf altijd de ambitie gehad voor mijzelf te beginnen. De materie, de techniek; het interesseerde mij enorm. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben gestart met Momotica. Al snel groeide de interesse, kreeg ik veel vaste klanten en inmiddels heb ik meerdere bedrijventerreinen mogen toevoegen aan mijn vaste klantenkring." Inmiddels is Momotica dermate gegroeid dat nu een vast winkelpand betrokken wordt. "Het is erg hard gegaan. Met een winkelpand heb ik een grotere opslag, maar kan ik ook producten demonstreren en klanten in de ogen aankijken en ze nog meer service bieden. Ik zie ernaar uit iedereen te mogen verwelkomen", besluit Menno.
Kijk voor meer informatie op www.momotica.nl.

Artikel geplaatst op zondag 04 februari 2018 - 06:00