Rodi

Blues en whisky in De Kreek

ZWAAG - In MFA De Kreek aan de Meetketting 1-3 in Zwaag vindt zaterdag 17 februari een blues- en whisky-avond plaats. Een betere combinatie is niet denkbaar: blues en whisky, heerlijke muziek met een evenzo heerlijk drankje. Het ene komt oorspronkelijk uit Amerika, het andere (deze keer) uit Schotland.


The Damned and Dirty, één van de betere bluesbands uit Nederland en omstreken, komt hiervoor naar De Kreek. Deze band speelt rauwe, dampende blues/roots met een flinke emmer soul. Dat wordt puur genieten met zes verschillende en zeer speciale whisky's uit Schotland. Hiervoor wordt de rivier de Spey gevolgd, vanaf Aviemore tot Buckie. Van de volgende zes destilleerderijen met uitzicht op de rivier zijn de whisky’s geselecteerd: Speyside, Auchroisk, Macallan, Thamdhu, Knockando en Aberlour.
Geen liefhebber van whisky, maar wel van bluesmuziek? Dan is het ook mogelijk om voor dezelfde prijs zes wijntjes, zes biertjes of zes frisdrankjes te nuttigen. Bezoekers kunnen de drankjes zelf halen met een stempelkaart. Natuurlijk is er tussendoor een lekker hapje. Aanvang 19.30 uur.
Meer informatie en reserveren: www.dekreekhoorn.nl.

Artikel geplaatst op zondag 11 februari 2018 - 06:00