Rodi

Olympische prijzen bij EP:Beerepoot

REGIO - De 23e Olympische Winterspelen zijn van start gegaan in het Zuid-Koreaanse PyeongChang. Doe mee met de unieke actie van EP:Beerepoot: voorspel hoeveel gouden, zilveren en bronzen medailles de Nederlandse Olympische ploeg gaat behalen en maak kans op mooie prijzen.


EP:Beerepoot heeft speciaal voor dit unieke event prachtige producten geselecteerd met speciale Olympische prijzen. Deze zijn te vinden in de folder in de bijlage. Mis geen moment van de Spelen en beleef samen met vrienden en familie de mooiste sportmomenten op een haarscherp en prachtig vormgegeven beeldscherm. De Olympische Winterspelen zijn nóg intenser te beleven dankzij de innoverende OLED-beeldtechniek. Geniet van het diepste zwart en het helderste wit, van extreem levendige kleuren en de meest vloeiende sportbeelden met ongelooflijk veel details.
Kom langs bij EP:Beerepoot. De enige winkel in Noord-Holland waar alle merken, modellen en formaten OLED-televisies te vinden zijn. Zelfs de enorme 77 inch-modellen van Panasonic, LG en Sony! Voorspel hoeveel medailles de Nederlandse Olympische ploeg in totaal gaat behalen en plaats deze voorspelling vóór 18 februari op www.ep.nl/OS2018.

Artikel geplaatst op zondag 11 februari 2018 - 06:00