Rodi

Tegel Outlet tien jaar in Zwaag

De outlet- en showroom beschikt over een enorme voorraad tegels en vloeren. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - Tegel Outlet Zwaag viert dit jaar een jubileum: de zaak is tien jaar op De Factorij 61b in Zwaag gevestigd. De outlet- en showroom voor bedrijven en particulieren beschikt onder andere over een enorme voorraad tegels en vloeren die direct leverbaar zijn voor gebruik. "In onze showroom kunnen we alles heel overzichtelijk laten zien. Klanten kunnen op deze manier gemakkelijk een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment", vertelt eigenaar John Wiesman.

Het team van Tegel Outlet Zwaag heeft meer dan dertig jaar ervaring in de verkoop van vloertegels, wandtegels, vloerverwarming, een complete badkamerinrichting, sanitair, inloopdouches, badmeubelen, maar ook pelletkachels, PVC-vloeren en laminaat. Het aanbod - allemaal topproducten die geleverd worden door betrouwbare fabrikanten - is zeer groot. "Wij kunnen bijvoorbeeld negentig procent van al het sanitair leveren dat op de Nederlandse markt te verkrijgen is. In onze showroom zijn diverse opstellingen te vinden, zodat klanten direct een goede indruk krijgen."
"Naast messcherpe prijzen staan service en een klantgericht productenpakket centraal bij ons", gaat John verder. "En goed om te weten: we hebben heel veel op voorraad. Deze voorraad wisselt continu, waardoor we steeds de nieuwste trends kunnen laten zien. Bovendien verkopen we alleen eerste soort A-kwaliteit tegels en sanitair", benadrukt John. "Ten slotte bieden we onze klanten een totaalpakket. We hebben namelijk zeer bekwame tegelzetters en pvc/laminaat-vloerenleggers in huis."
Tegel Outlet is een onderneming van formaat, die zich heeft ontwikkeld tot een ware totaalspecialist voor al haar klanten. De showroom aan De Factorij 61b in Zwaag is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur. Donderdag is koopavond, dan is de showroom geopend tot 19.30 uur. Meer informatie: www.tegeloutletzwaag.nl, info@tegeloutletzwaag.nl of 0229-299860.

Artikel geplaatst op zondag 18 februari 2018 - 06:00