Rodi

'Heel trots op het prachtige resultaat'
Bovenzaal in Het Gouden Hoofd compleet vernieuwd

De vernieuwde bovenzaal kan afgehuurd worden voor feesten en partijen. (Foto: aangeleverd)

BLOKKER - Het wordt in Blokker ook wel 'de gezelligste huiskamer van het dorp genoemd'; de gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat veel mensen zich in Het Gouden Hoofd aan de Westerblokker in Blokker thuis voelen. Het Gouden Hoofd wordt al weer een aantal jaren gerund door twee stellen: Conny en Kees Nannings en Marijke Boersma en Eric Alders. "Ontzettend leuk om te doen", laat Marijke enthousiast weten. "Het is hier altijd gezellig en we zijn volop bezig met allerlei activiteiten. Onlangs hebben we de bovenzaal helemaal vernieuwd. We zijn heel trots op het resultaat."


De bovenzaal, die bijvoorbeeld afgehuurd kan worden voor feesten, als lesruimte, voor vergaderingen en babyshowers en ruimte biedt aan zo'n tachtig gasten, is voorzien van een nieuwe, sfeervolle bar. "Het ziet er allemaal compleet anders uit dan voorheen. Er is een frisse wind doorheen gegaan en de zaal ziet er nu prachtig uit", zegt Marijke. Naast de gezellige bovenzaal beschikt Het Gouden Hoofd over een knus voorcafé en een grotere zaal waar zo'n tweehonderd man terecht kan. "Daarbij is van alles mogelijk. We bieden diverse arrangementen en kunnen inspelen op de behoefte van elk gezelschap. Daarnaast organiseren we allerlei leuke activiteiten, zoals een pubquiz, Amsterdamse avond, dart- en biljarttoernooien. Verder zijn alle belangrijke sportevenementen bij ons live op groot scherm te zien. Zondag komen we altijd met een heerlijke, wisselende daghap voor een leuke prijs. Het is hier dan altijd een gezellige drukte!"
Kortom; Het Gouden Hoofd biedt een prima sfeer met voor ieder wat wils. Een ontmoetingsplaats voor jong en oud!
Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs in Het Gouden Hoofd! Voor de deur is volop parkeergelegenheid. Het adres is Westerblokker 80 in Blokker. Telefoon: 0229-232691. Kijk voor meer informatie en alle activiteiten die Het Gouden Hoofd organiseert op www.hetgoudenhoofd.nl. Like ook de Facebookpagina!

Artikel geplaatst op zondag 25 februari 2018 - 06:00

Foto's