Rodi

Easyslim.nu: afslanken anno 2018

ZWAAG - "Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken", aldus Lisette, sinds juni 2016 eigenaresse van Easyslim.nu Hoorn. "We zien veel mensen die eerder al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu werkt!"


Sinds de introductie van Easyslim.nu in 2015 door Karin Hut, zijn er inmiddels veertig franchisevestigingen in Nederland. Wegens het grote succes gaat Easyslim.nu binnenkort ook de grens over naar Duitsland. Lisette: "Ons sterke punt is dat mensen zich niet aan een of ander crashdieet hoeven te houden. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat het werk doet. Zo simpel is het. Via ultrasound worden de vetcellen geleegd en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die dat extra zetje nodig hebben, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands eigen doel. Dat is voor iedereen anders, dat maakt het werk ook zo leuk", vertelt Lisette enthousiast. "Het is prachtig om te zien hoe onze klanten met de week meer zelfvertrouwen krijgen!"
Nieuwsgierig geworden? Plan een intake en proefbehandeling in voor 29 euro in plaats van 69 euro. Easyslim.nu Hoorn is te vinden aan De Factorij 33 in Zwaag. Meer informatie: hoorn@easyslim.nu, www.easyslim.nu of 06-82449831.

Artikel geplaatst op zondag 25 februari 2018 - 06:00