Rodi

Vijftig jaar EP:Beerepoot: tijd voor een feestje

(Afbeelding aangeleverd)

REGIO - Wat vijftig jaar geleden begon met een winkel in Wervershoof is uitgegroeid tot dé elektronicabeleving van Noord-Holland met vijf winkels. EP:Beerepoot: altijd vernieuwend, maar met dezelfde vertrouwde, optimale service van weleer. En dus is het tijd voor een feestje!


Vijftig jaar geleden opende Sjaak Beerepoot zijn eerste lampen- en elektronicawinkel aan de Dorpsstraat in Wervershoof. Samenwerken had voor hem altijd een toegevoegde waarde en deze vond hij in de EP:-formule, toen nog alleen bekend in Duitsland. Hij bouwde deze formule uit in Nederland door voortdurende innovatie, gedegen advies en hoogstaande service. Aanpakken en doen wat je zegt. Sjaak maakte dat waar door nét dat stapje extra te zetten.
Erik Meijer: "Ook wij blijven dat stapje extra zetten om de klant volledig te ontzorgen. Daarbij maken we gebruik van de kracht van fysieke winkels. Internet is belangrijk, maar juist op de werkvloer maken we het verschil. De markt en de producten veranderen, maar wij zijn nog steeds diezelfde aanpakkers die een goed uitgedacht assortiment bieden. Wij streven naar honderd procent klanttevredenheid door goed persoonlijk advies, marktconforme prijzen, vertrouwde gezichten op de werkvloer, een eigen bezorgdienst, eigen monteurs en een professioneel servicecentrum. Waar een klant ook tegenaan loopt, wij hebben altijd een oplossing."
Tijdens dit feestjaar ontvangen klanten bij elke aankoop in de winkel of in de webshop een unieke code. Controleer deze code op www.epbeerepoot.nl en maak kans op één van de drie elektronicapakketten ter waarde van 5995 euro of win het aankoopbedrag terug! Kom langs in een van de vestigingen van EP:Beerepoot.

Artikel geplaatst op zondag 04 maart 2018 - 06:00