Rodi

Acupunctuur, Chinese osteopathie en tai chi: perfectie drie-eenheid

(Foto: aangeleverd)

HOORN - Vanuit Abbekerk naar het Grote Oost en via de Holenweg naar de Draafsingel in Hoorn. Willem Hartog zit op een toplocatie die ruimte biedt voor de praktijk en tai chi-lessen. Acupunctuur wordt ingezet bij interne pathologie en klachten die van binnenuit komen. Chinese osteopathie of tuina wordt ingezet bij externe pathologie, overbelasting en stress. Beide disciplines zijn voor een belangrijk deel eigen gemaakt in China.


Tai chi chuan of taijiquan werkt preventief voor zowel interne als externe pathologie en ondersteunt bij het genezingsproces. Cliënten kunnen de lessen kosteloos bijwonen op maandagochtend, dinsdagavond en zaterdagochtend. Het motto luidt: rust, reinheid en regelmaat. Een voorwaarde voor een gezond en gelukkig leven. Tijdens het eerste consult wordt naast de anamnese ook direct een diagnose gesteld. Daarnaast worden eventuele aanpassingen in levensstijl aangeraden die het genezingsproces verder ondersteunen. De consulten worden vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket.
Hartog Acupunctuur is te vinden aan de Draafsingel 38 in Hoorn, met nabij gratis parkeergelegenheid en het station. Telefoon: 0229-726051 / 06-50657093. E-mail: info@acupunctuur-hoorn.nl. Meer informatie: www.acupunctuur-hoorn.nl.

Artikel geplaatst op zondag 11 maart 2018 - 06:00