Rodi

'Ik herken de passie waarmee Anneloes werkt'
Studio Anneloes Styling Event bij DOWIZO Mode

V.l.n.r. Dorien, Tanja, Fenny en Anneloes. (Foto: Vincent de Vries/RM)

OBDAM – 'Kleur in je mond en kleur aan je kont'. Dorien Kips van DOWIZO Mode verzint 't weer! Met de lente in het vooruitzicht heeft de modebewuste Obdamse weer een onwijs leuke happening op stapel staan. "Jaaaa, ik heb er zin in. Het modebeeld vertoont een en al kleur en gekke prints en dat wil ik graag laten zien. In samenwerking met Studio Anneloes organiseer ik een styling event, waarbij de modeontwerpster zelf aanwezig is. Hoe leuk is dat?"Studio Anneloes staat voornamelijk bekend om haar travelkwaliteit en mooie designs welke ontworpen zijn in eigen land. Anneloes (van der Heijden, red.) is woensdag 28 maart van 16.00 tot 21.00 uur zelf aanwezig in de winkel bij Dorien. Samen met haar styliste Constance voorziet zij Dorien's klanten van de laatste trends en tips op het gebied van styling. Dorien Kips kijkt enorm uit naar de komst van de modeontwerpster, want zij is fan van het eerste uur van Studio Anneloes. "Waarom? Omdat eenmaal Anneloes dragen, altijd Anneloes dragen is! De kleding die Anneloes ontwerpt heeft nét die betere pasvorm, is vervaardigd van modische materialen en ja, de afwerking is super. Het is op en top vrouwelijke kleding, waar iedereen zich prettig in voelt. Wekelijks komen er nieuwe items uit, en dames... niet geheel onbelangrijk; het is in de was, uit de was!", lacht Dorien die het event samen met haar medewerksters Fenny en Tanja organiseert. Ook zocht ze wederom een samenwerking met woonwinkel 't is van Sis en interieurstyliste Boukje Groustra van Gewoon Boukje. Dorien: "Buiten de winkel wordt alles in stijl aangekleed door moeder Sis en dochter Boukje en ook Sjon Bats-Aardappelen, Groenten en Fruit verleent zijn medewerking. De kleur in je mond komt daar vandaan, want Sjon zorgt voor heerlijke gekleurde salades."

Passie
Naast de brede basiscollectie van DOWIZO (ook met kleur, bloemen, prints en strepen), sieren tricots, rokjes en sweats van L.O.E.S de rekken van de laagdrempelige winkel in Obdam. "L.O.E.S is een kindje van Studio Anneloes en staat voor Lots Of Easy Styles, oftewel te gekke casual en vooral draagbare mode. Ik ben er heel blij mee en vind het ook zo leuk dat Anneloes de tijd en moeite neemt om naar Obdam te komen. Ze is bekend met het feit dat wij onze events altijd met veel zorg en aandacht organiseren en dat past precies in haar straatje. De passie en liefde voor damesmode die zij in elk kledingstuk legt, ziet ze terug in onze werkwijze", besluit Dorien die alweer zeven jaar succesvol aan de weg timmert met haar DOWIZO. "Ik nodig iedereen van harte uit op woensdag 28 maart voor een gezellig modefeestje met een hapje, drankje en stylingtips van een modeontwerpster die garant staat voor de bestsellers van dit moment!"
Wie aanwezig wil zijn op het Studio Anneloes Event dient zich aan te melden via info@dowizo.nl of even te bellen met 0226-451623. Zie ook www.dowizo.nl.

Artikel geplaatst op maandag 05 maart 2018 - 13:17