Rodi

Innovatieve producten en mooie prijzen bij EP:Beerepoot

(Afbeelding aangeleverd)

REGIO - Huishoudelijke apparaten kunnen veel lastige en tijdrovende klussen uit handen nemen. Ook EP:Beerepoot doet graag een extra stapje om klanten volledig te ontzorgen. Daarom heeft deze krant als bijlage een Inbouwspecial, boordevol innovatieve producten, mooie aanbiedingen en fantastische prijzen.


Van ovens tot koelkasten en van vaatwassers tot kookplaten; EP:Beerepoot beschikt over een ruim assortiment inbouwapparatuur van topmerken. De aankoop vakkundig ingebouwd hebben? Geen probleem. De gecertificeerde inbouwmonteurs verzorgen het tot en met 31 maart helemaal gratis! Indien gewenst nemen ze het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat mee retour om te laten recyclen. Ook beschikt EP:Beerepoot over een ruim assortiment stofzuigers. Tegenwoordig zijn er modellen met en zonder stofzak verkrijgbaar en zelfs snoerloos! Of kies voor een stofzuiger met HEPA-filter; ideaal voor iemand die last heeft van allergieën. De medewerkers van EP:Beerepoot staan klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Tijdens het jubileumjaar ontvangen klanten bij elke aankoop in de winkel of in de webshop een unieke code. Controleer deze code op www.epbeerepoot.nl en maak kans op één van de drie elektronicapakketten t.w.v. 5995 euro of win het aankoopbedrag terug.
Kijk voor meer informatie en adressen op www.epbeerepoot.nl.

Artikel geplaatst op zondag 18 maart 2018 - 06:00