Rodi

Open huis in alle filialen Veldhuis Zonwering

Kom voor ideeën of passende informatie over zonwering of overkappingen naar Veldhuis Zonwering in Heerhugowaard, Purmerend of Zwaag. (Foto: Veldhuis)

REGIO - Van een bedrijf dat meer dan honderd jaar bestaat, mag de nodige ervaring en vakmanschap worden verwacht. Veldhuis Zonwering maakt die verwachtingen op het gebied van binnen- en buitenzonweringen meer dan waar.


"We denken in kwaliteit én oplossingen", meldt een van de medewerksters vanuit de showroom van het specialistische bedrijf aan de HP Berlageweg 10 in Heerhugowaard. Ter gelegenheid van het open huis, 26 tot en met 31 maart, zijn er speciale aanbiedingen.
Alle drie showrooms van Veldhuis zijn ingericht met alles wat Veldhuis Zonwering voor haar klanten kan betekenen. "We hebben ons complete assortiment in elke showroom ondergebracht, met een geheel nieuw assortiment. Een rondje langs de showrooms leert onder meer dat overkappingen van topmerken als Palazzo en Verano op ware grootte en in allerlei varianten getoond worden. Naast zonneschermen vindt de klant een keur aan doeken, screens, shutters, garagedeuren, rolluiken en windschermen. Veldhuis is ook 'gallerydealer' van Luxaflex.

Kortingsacties

In alle filialen van Veldhuis worden speciaal tijdens deze open huis week een aantal leuke acties aangeboden. Zo wordt 10%korting op de Palazzo terrasoverkappingen gegeven en worden de Brustor knikarmschermen geleverd met een gratis motor.
Kom 26 tot en met 31 maart maart langs bij een van de showrooms van Veldhuis Zonwering, ook tweede paasdag open. Kijk voor meer informatie in de advertentie in deze krant of op www.veldhuiszonwering.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 21 maart 2018 - 11:00