Rodi

Westfries Goed verhuist naar Veemarkt

Het team van Westfries Goed. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Makelaar Westfries Goed gaat verhuizen en zondag 1 april bestaat het makelaarskantoor uit Hoorn exact tien jaar. De verhuizing en het tienjarig bestaan worden feestelijk ingeluid op vrijdag 30 maart op het nieuwe adres: Veemarkt 8 in Hoorn. De officiële opening wordt verricht door wethouder Theo van Eijk. Daarna kunnen genodigden het nieuwe kantoor bekijken.


1 april 2008 opende Westfries Goed haar deuren op de Nieuwe Steen in Hoorn. Met direct meer dan honderd woningen en bedrijfspanden aan aanbod en een eigen hypotheek- en verzekeringsafdeling wisten klanten het kantoor al snel te vinden. Het succes van het kantoor is met één zin samen te vatten: de klant eerst. Dat de woningcrisis ook Westfries Goed niet onberoerd liet, mag duidelijk zijn, maar Erik van Dijk en Ramon Stoffer hielden stug vol. Zodoende kon na de eerste vijf lastige jaren het makelaarsteam versterkt worden met Gerard Mol en werd Westfries Goed lid van de NVM. Later werd het hypothekenteam versterkt met Arjan de Rijke. Op dit moment zijn er acht mensen werkzaam.
Westfries Goed heeft zich bij de aankoop van het pand aan de Veemarkt ten doel gesteld om een van de meest energiezuinige panden van de Hoornse binnenstad te maken. Het pand is de afgelopen weken volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Aan- en afvoerleidingen zijn vervangen, meterkast en stroom zijn volledig vernieuwd. Alle verlichting is vervangen door energiezuinige led-verlichting. De gevel, de wanden en de kap zijn volledig na-geïsoleerd, de volledige cv-installatie is vervangen door een HR ECO-systeem. Het pand is dus helemaal klaar voor de toekomst.
Westfries Goed opent vrijdag 30 maart haar deuren op de Veemarkt 8. Het tienjarig bestaan wordt gevierd met een maand vol aantrekkelijke acties. Meer informatie: www.westfriesgoed.nl / info@westfriesgoed.nl / 0229-284090.

Artikel geplaatst op zondag 25 maart 2018 - 06:00