Rodi

Open huis bij Inter-form zonwering & interieur

Inter-form verkoopt en monteert diverse soorten zonweringen voor binnen en buiten. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Inter-form zonwering & interieur in Hoorn heeft een complete showroom met alle nieuwste modellen. Zoals gebruikelijk luidt het bedrijf in Hoorn het komende voorjaar weer groots in. "Wij houden maandag tweede paasdag een spetterend open huis", aldus Inter-form.


"Bezoekers zijn welkom aan Scheldeweg 2 in Hoorn en profiteren van zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Wij beschikken over een ruim vijfhonderd vierkante meter grote showroom die voldoet aan de laatste trends, eisen en wensen die deze tijd met zich meebrengt. We durven dan ook met een gerust hart te zeggen: als klanten hier niet slagen, lukt dat nergens." De afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Onder andere kwamen er serre-zonwering, garagedeuren, terrasoverkappingen, zowel met glas als polycarbonaat, volledige zijwanden, glassystemen en balkonbeglazingen bij.

Vakmensen

Inter-form zonwering & interieur houdt zich al sinds 1974 bezig met het adviseren over, verkopen en monteren van diverse soorten zonweringen voor binnen en buiten. Het bedrijf is specialist in knikarmschermen, screens, rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, garagedeuren en alle soorten raamdecoratie. "In ons vakgebied zijn we totaalleverancier en ook de montage wordt door vakmensen uitgevoerd. Verder hebben we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarom weten mensen ons te vinden."
Meer weten? Kom naar de showroom aan Scheldeweg 2 in Hoorn, waar de koffie klaarstaat. Kijk op www.interformzonwering.nl, mail naar verkoop@interformzonwering.nl of bel 0229-213843.

Artikel geplaatst op zondag 01 april 2018 - 06:00