Rodi

Cartridge City viert 12,5-jarig bestaan
Twee weken lang korting op hervullingen en huismerk-cartridges

De winkel van Cartridge City is al 12,5 jaar lang te vinden aan het Breed in Hoorn. Links eigenaar Femke Jacobs, rechts medewerker Erwin Haring. (Foto: Rodi Media/EH)

HOORN - Cartridge City aan het Breed in Hoorn richt zich op de verkoop van cartridges, toners en andere printbenodigdheden, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. En dat al 12,5 jaar lang! Vanwege dit mooie jubileum komt Cartridge City met een leuke actie. "Zondag 1 april bestaan we precies 12,5 jaar", legt eigenaar Femke Jacobs uit. "Vanaf zaterdag 31 maart geven we twee weken lang 12,5 procent korting op hervullingen en op onze huismerk-cartridges."

Cartridge City kan cartridges vullen van vrijwel alle printermerken. "Daarnaast hebben we ons eigen huismerk, dat we tegen een zeer gunstige prijs aanbieden. De meeste cartridges en toners hebben we hier op voorraad. Dat was in de beginjaren wel anders", blikt Femke terug. "De tijden zijn veranderd en dat merken we in de winkel ook. Klanten willen minder lang wachten op hun spullen en daar proberen wij zo goed mogelijk op in te spelen. We gaan met onze tijd mee." Zo heeft Cartridge City voor zakelijke klanten nu een nieuwe service. "Op afstand kunnen wij zien of de cartridge van de printer bijna leeg is. Wanneer deze nog op tien procent staat, sturen wij een nieuwe cartridge naar het desbetreffende bedrijf. De klant betaalt alleen voor de cartridge zelf, de service bieden wij gratis aan."
De constante service en kwaliteit van Cartridge City vormen volgens Femke de grote kracht van de winkel. "Onze medewerkers hebben echt verstand van zaken en kennen elke printer van binnen én van buiten. Bovendien testen wij alle opnieuw gevulde cartridges ter plekke, zodat klanten altijd verzekerd zijn van een goedwerkend exemplaar."
Cartridge City is te vinden aan het Breed 29 in Hoorn. Telefoon: 0229-212157 (particulier) en 0229-214334 (zakelijk). Kijk voor meer informatie op www.cartridgecity.nl.

Artikel geplaatst op zondag 01 april 2018 - 06:00