Rodi

Inruilweken bij EP:Beerepoot

REGIO - Is een huishoudelijk apparaat aan vervanging toe? Kom dan langs tijdens de Inruilweken van EP:Beerepoot. Klanten ontvangen dan hoge inruilkortingen én besparen met een nieuw, energiezuinig model elke maand weer op de energierekening.


Tijdens de inruilweken bespaart de klant geld terwijl hij koopt. Dat klinkt tegenstrijdig, maar is logischer dan het lijkt. Elektronische apparaten worden steeds energiezuiniger. Daarom loont het altijd de moeite om een oud apparaat in te ruilen voor een nieuw model. Besparen gaat trouwens al heel snel. Wie bijvoorbeeld een oude condensdroger vervangt voor een moderne warmtepompdroger, bespaart minimaal honderd euro per jaar. En een gemiddelde koel-vriescombinatie van acht jaar oud gebruikt jaarlijks twee keer zoveel energie als een nieuw Amodel. Ervaar dankzij de nieuwste technieken ook nog eens een maximaal gebruiksgemak! Koelkasten met een No Frost functie hoeven nooit meer ontdooid te worden. Wasmachines kunnen zichzelf doseren en dankzij Smart TV kijk je iets wanneer het uitkomt. Uiteraard in de nieuwste 4K-beeldresolutie, die vier keer scherper is dan Full HD.
Voordelig profiteren van de nieuwste mogelijkheden én besparen op de energierekening? Bezoek dan één van de EP:Beerepoot-vestigingen voor meer informatie over de inruilmogelijkheden. Deskundig advies en uitstekende service maken de beleving compleet. Deze inruilactie is geldig op veel geselecteerde productgroepen, zoals wasmachines, drogers, inbouwapparatuur, stofzuigers en televisies. Kijk voor een greep uit de aanbiedingen in de bijgevoegde actiefolder of blader hem digitaal door op www.epbeerepoot.nl. De vestiging Hoorn is tweede paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur, dus kom gezellig winkelen.

Artikel geplaatst op zondag 01 april 2018 - 06:00