Rodi

Troost bij rouw: engelen en edelstenen

(Foto: Isabeau Bosscher Fotografie)

HOORN - Charon Hoorn uitvaartbegeleiding verzorgt woensdag 11 april van 20.00 tot 22.00 uur een informatieavond over rouwen en troost vinden met hulp van engelen en edelstenen. Deze bijeenkomst vindt plaats in Kapel Hospice, Wilhelminalaan 2 in Hoorn.


Engelen en edelstenen bezitten bijzondere energieën. Niet altijd zichtbaar maar enorm krachtig. Het gebruiken van edelstenen en het aanroepen van engelen zijn eeuwenoude methodes. Beide werden gebruikt om bijvoorbeeld innerlijke kracht te versterken, angsten weg te nemen, healing te geven of verdriet te verzachten. Voor wie engelen vraagt om te troosten en te helpen met aanpassing in nieuwe omstandigheden, gaan deze liefdevolle wezens aan het werk. Met de juiste edelsteen kan men troost vinden in verdriet. Charon Hoorn uitvaartbegeleiding biedt de mogelijkheid om dit te ervaren. Het belooft een warme avond te worden waarbij tijd is voor een lach en een traan.
Inloop vanaf 19.30 uur, koffie en thee, met wat lekkers erbij. Prijs: tien euro. Karin van Stralen en Maxim Semler: www.engelenstralen.nl en www.stones2heal.nl. Meer informatie en opgeven (hoeft niet, mag wel): 06-45244451 of info@charonhoorn.nl.

Artikel geplaatst op zondag 08 april 2018 - 06:00