Rodi

Beleef de Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot

HOORN - Het voorjaar is van start, de zon schijnt en de bloemen en planten beginnen te bloeien. Voor EP:Beerepoot reden genoeg om groots uit te pakken tijdens de Voorjaarsbeurs! Maak nog dit hele weekend kennis met de nieuwste trends op elektronica-gebied en profiteer van waanzinnige acties.


EP:Beerepoot brengt de klanten in contact met trends en innovaties op het gebied van elektronica. Proef de heerlijke koffie uit de koffiemachines en de verrassende gerechten die de koks bereiden met de keukenapparatuur. Bekijk de unieke beelden op de nieuwste tv-schermen, levensechter dan ooit. Ontdek de kracht van perfect werkende (streaming) audioapparatuur en nog veel meer… Beleef het mee!
Het hele weekend zijn er adviseurs van gerenommeerde merken aanwezig om de allernieuwste trends live te demonstreren. EP:Beerepoot is trots dat ook dit jaar weer de nieuwste innovaties als eerste hier te bewonderen zijn. En natuurlijk staan met dit fantastische weer de kamado BBQ’s volop te branden. De grillmasters van Kamado Joe, The Bastard en Big Green Egg leggen de fijne kneepjes van deze alleskunners uit.
De Voorjaarsbeurs biedt talloze spectaculaire acties en (dag)aanbiedingen. Zo ontvangen klanten bij aanschaf van geselecteerde producten een Voorjaarscheque te besteden bij Intratuin. En er zijn extreem scherp geprijsde dagaanbiedingen. Ook maken klanten kans op een weekend lang cabrio rijden in een Mercedes.
Bekijk alle informatie op www.epbeerepoot.nl. Kom tussen 19 en 22 april langs bij EP:Beerepoot, Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn.

Artikel geplaatst op zondag 22 april 2018 - 06:00