Rodi

Meespeelochtend bij Peuterspeelgroep Hoorn-Centrum

Op de peuterspeelgroep doen kinderen van twee tot vier jaar veel nieuwe vaardigheden op. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Wie een zoon of dochter van (bijna) twee of drie jaar heeft, is van harte welkom om een kijkje te nemen bij de peuterspeelgroep van Berend Botje. Ouders die voor peuteropvang van Berend Botje kiezen, mogen zelf aangeven welke ochtenden het beste uitkomen. Er zijn lange en korte ochtenden, tot uiterlijk 13.00 uur. Voor kinderen die 's middags nog slapen, is dit dus prima te combineren.


Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doen kinderen van twee tot vier jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen. Tijdens de meespeelochtend kunnen ouder en kind zelf ervaren hoe een ochtend er uit ziet op de peuterspeelgroep. Voor de kinderen wordt iets leuks georganiseerd en voor de ouders staan koffie en thee klaar.
Nieuwsgierig? Woensdag 16 mei is er van 9.15 tot 11.00 uur een meespeelochtend bij de peuterspeelgroep in Hoorn-Centrum. Aanmelden is niet nodig. Het adres is Lambert Meliszweg 1 in Hoorn. Meer informatie: www.berendbotje.nl of 088-2337000.

Artikel geplaatst op zondag 06 mei 2018 - 06:00