Rodi

Grootste DEEN-winkel van Hoorn opent in Zwaag

De nieuwe DEEN-winkel maakt onderdeel uit van een nieuw winkelcentrum in de wijk Bangert en Oosterpolder. (Foto: aangeleverd)

ZWAAG - De gloednieuwe winkel van DEEN opent dinsdag 8 mei haar deuren in de wijk Bangert en Oosterpolder in Zwaag. DEEN Bangert is een moderne winkel, met een ruim assortiment producten, lekkere versafdelingen en leuke medewerkers, onder leiding van supermarktmanager Peter Driel.


De nieuwe winkel maakt onderdeel uit van een nieuw winkelcentrum, dat in opdracht van DEEN Vastgoed is ontwikkeld en in de plaats komt van de tijdelijke, kleine DEEN-winkel die uiteindelijk negen jaar dienst heeft gedaan. Met vijftienhonderd vierkante meter is dit de grootste DEEN in Hoorn. De winkel heeft acht kassa's, waarvan vier zelfscankassa's. Bij de ingang van de winkel is een speciale koffiehoek gemaakt. Hier kunnen klanten een lekker kopje koffie drinken, de krant lezen of even met elkaar 'buurten'.
Alle klanten die 8 en 9 mei twintig euro of meer besteden, ontvangen een gratis suikerbrood. Dinsdag 8 mei maken klanten vanaf 14.00 uur kans op mooie prijzen door aan het Rad van Fortuin te draaien. Donderdag 10 mei wordt op een gratis, vers gemaakte, stroopwafel getrakteerd en vrijdag 11 mei worden vanaf 16.00 uur gratis DEEN-maaltijden uitgedeeld bij twintig euro of meer aan boodschappen. Zaterdag 12 mei ontvangen de eerste tweehonderd klanten een gratis bos bloemen.
Liefhebbers van goed en lekker eten kunnen uitstekend terecht bij DEEN Bangert. In de winkel worden iedere dag noten vers gebrand. Ook zijn de medewerkers speciaal getraind om verse sushi te maken. Daarnaast zijn er ook belegde broodjes, verse vruchtensappen en een uitgebreid assortiment tapas verkrijgbaar. Supermarktmanager Peter Driel en zijn team zijn erg enthousiast over de nieuwe supermarkt. "Vanaf 8 mei staat in De Bangert de mooiste winkel van DEEN. Mijn team en ik zijn trots in deze winkel te mogen werken. We nodigen iedereen van harte uit om langs te komen."
Het adres van DEEN Bangers is Hollandse Cirkel 36 in Zwaag.

Artikel geplaatst op zondag 06 mei 2018 - 06:00